Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Endlösung: Τελική Λύση

Τα σαΐνια που μας κυβερνούν υπό τις οδηγίες της Τρόικας, μετά από ενδελεχή έρευνα απεφάνθηκαν: Για την οικονομική καταστροφή της χώρας υπεύθυνοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Αυτοί ευθύνονται για τα δεινά του έθνους των τελευταίων 200 ετών και συγκεκριμένα: τη γρίπη των χοίρων, την εξάπλωση του ιού του AIDS, την υπογεννητικότητα, τον αποκλεισμό της Εθνικής στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, ενώ βάσιμες υποψίες υπάρχουν ότι ευθύνονται και για τη Μικρασιατική Καταστροφή. (Οι περισσότεροι απ’ τους εθελοντές της εκστρατείας είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ήταν δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι βαριόνταν να πολεμήσουν).
Γερμανοί ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ευθύνης των δημοσίων υπαλλήλων ΚΑΙ στο λοιμό της Αθήνας κατά τον 430 π.Χ. (Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό μετά την ανακάλυψη πως την περίοδο εκείνη κατά τον εγκλεισμό των Αθηναίων εντός των Τειχών, οι σκουπιδιάρηδες απεργούσαν με αποτέλεσμα η μπόχα να πνίξει τους δύστυχους Αθηναίους, οι οποίοι πέθαναν από χολέρα).

Κι αφού η Ελλάδα ανακάλυψε τους δικούς της Εβραίους, περιμένουμε με ανυπομονησία την εξαγγελία ίδρυσης στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους δημοσίους υπαλλήλους. Είναι καιρός πια να δοθεί Τελική Λύση στο μείζον αυτό πρόβλημα.

2 σχόλια:

  1. Γιατι δεν ερχεσαι να γραφεις απο εκει στο "μεγαλύτερο" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Γιάννη Παπαϊωάννου,
    Αγαπητέ φίλε με τιμά η πρότασή σου. Αλλά εδώ καλά καλά δεν προλαβαίνω να γράφω στο δικό μου...
    Θα το σκεφτώ πάντως.
    Να είσαι καλά. Σε παρακολουθώ καθημερινώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή