Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η φωτεινή πλευρά της ζωής!


Αισιόδοξος δήλωσε ο Γερμανός αρχιτοποτηρητής Χορστ Ράιχενμπαχ στο Spiegel.
Η κατάσταση στην Ελλάδα τώρα που ανέλαβαν οι Γερμανοί την εργολαβία «σωτηρία της χώρας», είναι τόσο άσχημη που από ‘δω και πέρα αναγκαστικά μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει!
Επιτέλους λίγο φως! (όχι της ΔΕΗ, αυτό είναι σε ειδοποίηση διακοπής), γιορτινές μέρες που είναι, δια στόματος Ράιχενμπαχ: Δεν έχει πιο κάτω, βρε, πιάσαμε πάτο! Κι ως γνωστόν μετά τον πάτο έρχεται η άνοδος: μισθών, συντάξεων, κλπ, η ανάπτυξη και η ευημερία!

Στη συνέντευξή του ο κακάσχημος Γερμανός για ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος του είναι μόνο να παρέχει βοήθεια προς τη χώρα: «Ήρθα στην Ελλάδα για να βοηθήσω τους Έλληνες να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».
Μετά την Ελλάδα θα προσφέρει τη βοήθεια και τις συμβουλές του και στη χώρα του. Όπως για παράδειγμα πώς να καταπολεμήσουν τη διαφθορά και να διάγουν ηθικό πολιτικό βίο οι Γερμανοί ηγέτες, τα πρότυπα της ευρωπαϊκής πολιτικής οικογένειας, που ουδεμία σχέση έχουν με τους διεφθαρμένους, ανάξιους, χαραμοφάηδες, τα γουρούνια του Νότου...

2 σχόλια:

  1. «Ήρθα στην Ελλάδα για να βοηθήσω τους Έλληνες να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».
    Εγώ πάλι γιατί το εξέλαβα ως:
    «Ήρθα στην Ελλάδα για να υποδείξω στους Έλληνες πως να κάνουν σωστά τη δουλειά μας».
    Λες να'χω καμιά εμπάθεια με τον τύπο Ανατολή μου;
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Μίνα,
    αγαπητή Μίνα,
    καμία εμπάθεια για τον τύπο δεν έχεις.
    Αλλά δε φταίει αυτός. Αυτοί που του άνοιξαν τις πόρτες και τον έμπασαν στο σπιτικό μας. Ο άχρηστος αρχηγός του σπιτιού. Που σε λίγο θα του ζητήσει και τη γυναίκα και την κόρη του για να τις απαυτώσει. Κι αυτός θα παίρρνει μάτι.
    Δωσίλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή