Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Θα’ ρθουν μέρες

Στις μέρες που θα 'ρθουν:

Θα’ ρθουν μέρες
Άγριες μέρες
που οι αλήθειες θα σκίζουν σαν σφαίρες

Και οι νίκες

Άγιες νίκες
σαν μαχαίρια θα βγουν απ’ τις θήκες.

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μαριάννα,
      ούτε που το γνώριζα το συγκεκριμένο τραγούδι.
      Το άκουσα στο ράδιο το μεσημέρι που πήγα να ψηφίσω.

      Διαγραφή
  2. Αμήν!...

    (Αλλά μέχρι πότε θα μένουμε σ' αυτό το Αμήν;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτην την ελπιδα θα πεθανουμε , και εσυ Ανατολη με αυτο το ονειρο θα μεινεις .Αυτα ειναι μονο φαντασιωσεις για αυτους που δεν διαθετουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα πλεον .Οι Ελληνες μιλησανε υπερ του μνημονιο και εθνικης ανεξαρτησιας και αφηστε αυτα υα παραμυθια που μας λετε. Οταν θα μεγαλωσουν αυτοι που ψηφισανε τωρα εναντια στους πατεραδες και γιαγιαδες τους θα αλλαξουν γνωμη και αυτοι και θα θελουν τις συνταξεις τους για τις οποιες οι γονεις τους επιλεξανε σταθεροτητα. Η σωφροσυνη των μεγαλων νικησε την αμυαλοσυνη των μικρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @alatzaz,
      ειλικρινά δεν κατάλαβα λέξη από αυτά που γράφεις.
      Κάνω λάθος ή προσπαθείς να μου πεις ότι ψήφισες ΝΔ;

      Διαγραφή
  4. Ανατολη , ειναι δυνατο να μου κανεις τετοια ερωτηση . Σε εχω για πανεξυπνο ατομο , δεν καταλαβες οτι ολο το σχολιο εινα ειρωνικο . Μετα απο χθες δεν μπορω να γραψω τιποτα σοβαρο , θα περασει πολυς καιρος για να συνελθω .Τοσο καιρο που γραφαμε σοβαρα ειδαμε τα ,,,,τι περιμενεις απο εναν κοσμο που εδωσε τοσους αγωνες για την ανατροπη γυρισε στο ιδιο σημειο απο το οποιο εξεκινησε, παλι πασοκ και νδ δηλαδη . εσυ αν μπορεις αυτα να τα βλεπεις με σοβαρο ματι μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένε μου φίλε,
    συγνώμη αν σε ...πρόσβαλλα.
    Αλλά αν με παρακολουθείς από χτες αυτό που προσπαθώ να πω σε όλους όσους είχαν παθιαστεί με την ιδέα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές τωρα (και είναι πολλοί, συμπεριλαμβανομένου και των φίλων μου), είναι ότι από άποψης στρατηγικής και ρεαλισμού, είναι μεγάλο όφελος που δεν ήρθε πρώτος και δε θα συρθεί να συγκυβερνήσει α) με τους δωσίλογους και
    β) με τη γλοιώδη σκουληκαντέρα τον Κουβέλη (πακέτο με Ρεπούση, Τσούκαλη και Ψαριανό).
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις.
    Απλώς από τώρα και στο εξής πρέπει να είμαστε με "το όπλο παρά πόδας", διότι θα προσπαθήσουν να πάνε τη χώρα στο γέρο διάολο. (Αυτό σας συμφέρει, διότι και οι υπόλοιποι ηλίθιοι πλανημένοι-φοβισμένοι ψηφοφόροι στις επόμενες εκλογές, θα ψηφίσουν ΖΥΡΙΖΑ μονοκούκι και θα του δώσουν αυτοδυναμία.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή