Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κουβέλης με β, με ν ή με ρ.


Επιτέλους, μετά από 23 χρόνια η Αριστερά (ως τσόντα), θα ξανακυβερνήσει τη χώρα! Οι αριστεροί της Ελλάδας κλαίνε από τη χαρά και τη συγκίνηση που θα ξαναζήσουν τις ιστορικές στιγμές του ’89. Και μάλιστα θα βρεθούνε ξανά μαζί 2 από τους πρωταγωνιστές (που δεν έχουν πάει στα θυμαράκια), κείνου του αξέχαστου εγχειρήματος υπευθυνότητας και ριζοσπαστισμού (ανάλογου με το σημερινό)...
Ο Φώτης είχε ράψει καινούργιο κοστούμι από τις 6 Μαίου και το είχε να κρέμεται πρόχειρα. «Να το φυλάξω με τα χειμωνιάτικα; Πάρτο απ’ τη μέση χριστιανέ μου», του γκρίνιαζε η κυρά του. «Άστο, ρε γυναίκα λίγο ακόμα έξω. Μπορεί να μου χρειαστεί σύντομα. Μου τυχαίνει μια κηδεία, μια ορκωμοσία, να μην έχω κάτι καλό να βάλω; Δε θυμάσαι την άλλη φορά που έτρεχα νυχτιάτικα και δανειζόμουνα του αδερφού σου που ήτανε και δυο νούμερα μεγαλύτερο; Και κόντεψε να μου πέσει το πατελόνι μπροστά στο Τζαντετάκη και να γίνω ρεζίλι;»
Τελικά οι μόνοι δικαιωμένοι αυτών των εκλογών, θα ‘ναι μάλλον οι ψηφοφόροι του Κουβέλη. Δεν απομακρύνθηκαν και πολύ από το ΠΑΣΟΚ. Ένα γραφείο θα τους χωρίζει (στην κυβέρνηση).
Οι περισσότεροι συμπαθούντες του Κουβέλη που γνωρίζω ψηφίσαντες ή όχι, του αποδίδουν τα εξής χαρίσματα: Είναι γλυκός, συμπαθητικός και σοβαρός άνθρωπος.
Επειδή μου έχουνε σπάσει τα νεύρα να το ακούω κατ’ επανάληψιν, τους απαντώ ότι δεν ψάχνουμε παππού για να πάει βόλτα τα εγγονάκια στο πάρκο και να τους πάρει παγωτό, αλλά πολιτικό αξιόπιστο που θα πάρει αποφάσεις για τη χώρα!!!

3 σχόλια:

  1. Διορθωσε το κειμενο σου εκει που λεει ,,,μετα 23 χρονια η αριστερα,,,,, Ο Κουβελης με την παρεα του δεν εχουν καμια σχεση με την αριστερα. Επειδη τους αρεσει να αυτοαποκαλουνται αριστερα δεν σημαινει οτι πρεπει να το αποδεχτουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ'αυτόν θα έκανε κυβέρνηση ο Τσίπρας, αν είχανε έρθει τα αποτελέσματα διαφορετικά. Γι' αυτό σου λέω, είστε τυχεροί που τον λούζεται άλλος, αλλά δεν το καταλαβαίνεις...

      Διαγραφή
  2. Αν ειναι να κανει ο Τσιπρας κυβερνηση με αυτους χιλια χρονια να μη κανει , δεν χρειαζομαστε κυβερνηση τραβεστι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή