Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ψάχνει συνένοχους στο φόνο (στη φοροεπιδρομή και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας)

Ο Παπανδρέου προτείνει στην αντιπολίτευση “κοινές ομάδες εργασίας”, ακόμη και “πρόσωπα κοινής αποδοχής”. μτφ: Ψάχνει για μαλάκες

Εν μέσω κοινωνικών αντιδράσεων, έπειτα από την κατάθεση του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή, ο πρωθυπουργός με διάγγελμά του προς τους Έλληνες και έμμεσο αποδέκτη τον Αντώνη Σαμαρά, έκανε εκ νέου κάλεσμα για συναίνεση. Χαρακτήρισε καλοδεχούμενη κάθε έξυπνη και αποτελεσματική πρόταση που θα μπορούσε στο πλαίσιο του εφικτού να ενταχθεί στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, προτείνοντας κοινές ομάδες εργασίας αλλά και πρόσωπα κοινής αποδοχής σε θέσεις κλειδιά. Ελευθεροτυπία
Πιείτε! Το αίμα μας είναι!!
Θα πληρώσουν όλοι οι Έλληνες (εκτός από τους αγέννητους), για να γεμίσουν τα τρύπια ταμεία και να πληρωθούν οι δόσεις στην ώρα τους. Θα πληρώσουν ακόμα και οι εργαζόμενοι των 600 ευρώ! Βάζει κεφαλικό φόρο ακόμα και στους εργαζόμενους των 600 ευρώ! Και ζητάει να συνεναίσουμε και να συμφωνήσουμε στο οθωμανικής έμπνευσης χαράτσι.
Για να κάνουμε λέει την υπέρβαση,  να βάλουμε πρώτα την Πατρίδα, παραμερίζοντας τις μικροκομματικές και ψηφοθηρικές αντιλήψεις, γιατί με εθνική συνεννόηση μπορούμε να διαπραγματευτούμε - εκείνες τις λύσεις που προκρίνουνε - από κοινού με τους εταίρους μας. Κοιτώντας το καθήκον και όχι το αποτέλεσμα της επόμενης κάλπης γιατί λέει άμα τα μέτρα τα προτείνουμε όλοι μαζί θα φανεί ότι δείχνουμε  σοβαρότητα απέναντι στους εταίρους και τα χρήματα που δανείζουν στη χώρα.  

Και διάφορα άλλα μπαρμπούτσαλα είπε στο δακρύβρεχτο διάγγελμα για να καταλήξει στο  τέλος να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες: "Ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες, την αγωνία, που περνά καθημερινά η ελληνική οικογένεια. Την ανησυχία και ανασφάλεια. Ξέρω επίσης ότι, είναι στο χέρι μας να βγούμε από την κρίση. Να την κάνουμε την μεγαλύτερη ευκαιρία για αλλαγές σοβαρές στην χώρα μας".

Τολμάει και μας δουλεύει το τομάρι. Κατάμουτρα. Δηλώνωντάς μας τη συμπόνια του για τη φρίκη που μας έριξε. Και που θα είναι «ευκαιρία για σοβαρές αλλαγές στη χώρα».
Πράγματι, δε θα την αναγνωρίζουμε τη χώρα από τις τόσες αλλαγές: 
Την πήρε κούκλα και την κατάντησε πανούκλα.
Όχι με ελικόπτερο, με πύραυλο πρέπει να φύγει!!!!

2 σχόλια: