Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Όλοι στον πάτο!


«Εξίσωση των μισθών του δημόσιου τομέα και των ΔΕΚΟ με τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, απολύσεις υπαλλήλων από τους καταργούμενους ή συγχωνευόμενους φορείς, αλλά και μειώσεις των βασικών συντάξεων του ΟΓΑ και άλλων ασφαλιστικών ταμείων προβλέπει η τέταρτη επικαιροποίηση του μνημονίου, η οποία προς αποφυγήν «παρεξηγήσεων» είναι μεταφρασμένη από το υπουργείο Οικονομικών.
Ειδικότερα σε ό, τι αφορά στους μισθούς, το μνημόνιο προβλέπει την κατάθεση εντός του Ιουλίου στη Βουλή λεπτομερούς σχεδίου δράσης με χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση και εφαρμογή του απλοποιημένου μισθολογικού συστήματος στο δημόσιο. Το νέο μισθολόγιο «θα είναι σε αρμονία με τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, επιτυγχάνοντας μείωση στο συνολικό μισθολογικό κόστος», αναφέρει χαρακτηριστικά». Ναυτεμπορική
Καταλάβατε τώρα γιατί αυτός ο διασυρμός των Δ.Υ επί σειρά μηνών από τους παπαγάλους των ΜΜΕ και τους εγκάθετους στο διαδύκτυο; Η απαξίωση, οι κατηγορίες, το μίσος ωσάν να πρόκειται για ορδές αλλοφύλων και αλλόθρησκων που έχουν καταλάβει τη χώρα και ζουν ανάμεσά μας;
Για να επέλθει και επισήμως η πλήρης μισθολογική ισοπέδωση των εργαζομένων.  
Στα τάρταρα οι μισθοί. 700 ευρώ σήμερα, 500 αύριο, 300 μεθαύριο. Για να μην βλέπει καμιά κοινωνική ομάδα την άλλη με φθόνο και ζήλια. Γιατί όλοι έχουμε το δικαίωμα στη φτώχια, ρε γαμώτο!

Σε όλους αυτούς τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, ελεύθερους επαγγελματίες, που σπεύδουν να χαρούν, να πανυγηρίσουν,  ένα έχω να τους πω: Ας περιμένουν πελάτες- καταναλωτές στα μαγαζιά και τις υπηρεσίες τους απ’ τον Άλφα του Κενταύρου ή απ’ τις μακρινές Ινδίες.
Γιατί 750.000 οικογένειες από αύριο, μεροδούλι- μεροφάι. Τα απαραίτητα ένα Σούπερ Μάρκετ τη βδομάδα, ψώνια απ’ τη Λαϊκή και τα κινέζικα και μια φορά το μήνα ταβερνάκι.
Καλώς ήρθατε στην Κόλαση! Στην ανεργία και τα λουκέτα.
Who’s the next please? Οι γέροι κι οι γριές που έχουν το θράσος και ζουν χωρίς να παράγουν τίποτε και απλώς καταναλώνουν φάρμακα. Ας τους απαλλάξουμε από το βάρος και τον πόνο της ζωής. Ευθανασία τώρα!
Ας πιαστούμε όλοι μαζί χέρι χέρι κι ας φουντάρουμε χορεύοντας απ’ το Ζάλογγο.
Ας θυσιαστούμε  για την σωτηρία της Ελλάδας, για τη μείωση των κρατικών δαπανών!
Εμπρός να σώσουμε τους τραπεζίτες, να πληρώσουμε τα επιτόκια των δανείων σας, τα ταξιδάκια των υπουργών με πριβέ πτήσεις, τα τραπεζώματα και τα Συνέδριά σας, τις φιέστες, τις ιστοσελίδες, τα καινούργια αμάξια σας (υβριδικά), τα θαλασσοδάνεια στους κολλητούς σας ....Τόσα εκατομμύρια πού να βρεθούνε; 
Πάρτε τα από μας. Σας τα δίνουμε εθελοντικά κύριοι. Μαζί με τις κατάρες μας και τα φάσκελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου