Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Μέγαρο Μαξίμου: Κλειστόν λόγω επαναλαμβανόμενων ολιγοήμερων διακοπών

Ο Πρωθυπουργός της χώρας κουρασμένος από τις πολυήμερες διακοπές του τρέχοντος μηνός, αποφάσισε να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.
Το πρόβλημά του όμως ήταν ο τόπος προορισμού γιατί μετά το φιάσκο της Πάρου, όπου ο κόσμος τον γιούχαρε και επενέβηκε το λιμενικό για να τον φυγαδεύσει, έπρεπε να επιλέξει ένα πιο ασφαλές μέρος.

Τότε το επιτελείο του σκέφτηκε ένα μέρος όπου ο πρόεδρος έχει μεγάλο φαν κλαμπ, την Κρήτη.
Βέβαια στην Ελούντα της Κρήτης βρισκόταν στις αρχές του μήνα, αλλά αυτό ήταν κατόπιν εντολής του ψυχαναλυτή του.
Οι διακοπές στην Ελούντα ήταν ένα από τα 3 πράγματα που του συνέστησε ο Αμερικάνος ψυχαναλυτής του, προκειμένου να απαλλαγεί από το φάντασμα του πατέρα του, να τον ξεπεράσει και να γίνει επιτέλους άντρας. Τα άλλα δύο που του συνέστησε ήταν να του τραγουδήσει αυτοπροσώπως η Ρίτα Σακελλαρίου το: 'Ιστορία μου, αμαρτία μου" και να παντρευτεί μια δίμετρη ξανθιά με μεγάλα βυζιά.

Όμως και στην Ελούντα ο Πρόεδρος τα χρειάστηκε όταν ένα απόγευμα που έκανε ανέμελο τζόκινγκ στην παραλία του επιτέθηκαν κάτι ψωριάριδες λεπροί που άρχισαν να τον επευφημούν και να τον φιλάνε.
Ευτυχώς τον έσωσε η Άντα από τη συγκοπή που του ερχόταν όταν τον πληροφόρησε πως οι κουρελήδες ήταν κομπάρσοι του Μέγκα που γύριζαν τις τελευταίες σκηνές από "το Νησί".

Μετά από πολύωρες και εξαντλητικές συσκέψεις με το επιτελείο του, επέλεξε τελικά ο Πρωθυπουργός το κατάλληλο μέρος για τις τελευταίες διακοπές του: τις Γούβες Ηρακλείου.

Και για να μη νομίσουν οι κακεχεντρείς ότι ο Παπανδρέου είναι κανένας καρμίρης και τσιφούτης και δέχτηκε να μείνει στο ξενοδοχείο δωρεάν, ως φιλοξενούμενος της κυρίας Μάρης Σηφουνάκη- Δασκαλκαντωνάκη (ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου), σας πληροφορούμε ότι ο Πρόεδρος πλήρωσε μέχρι τελευταίο σεντ το λογαριασμό, γιατί όπως του έλεγε πάντα ο μπαμπάς του: "ένας άντρας για να ξεχωρίζει πρέπει να είναι κιμπάρης, κιμπάρης και χουβαρντάς". (το φάντασμα δεν το σκότωσε τελείως, προσπαθεί ακόμη σκληρά)

το βίντεο είναι από: Antitroktikos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου