Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Αγαπητή Τσουλίτσα


Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κύριο Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, σχετικά με την απόφαση του τελευταίου να κλείσει τα μπλογκς. Ο Παπανδρέου που είναι φανατικός υποστηρικτής του Διαδικτύου και των ιστολογίων, περνά ατέλειωτες ώρες της ημέρας (όταν δεν τρέχει, δεν κάνει ποδήλατο και δεν κυβερνά), πάνω από τα μπλογκς όπου σχολιάζει, ανταλλάσει απόψεις για φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και έχει κάνει ένα σωρό φίλους. Ως εκ τούτου δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση αυτή του Υπουργού του. Βρίσκονται στα μαχαίρια, σχεδόν δε μιλιούνται τις τελευταίες μέρες.
«Ρε Μίλτο, τι θα πω στα κορίτσια, που άκουσαν τα νέα; Με τι μούτρα θα κυκλοφορώ στην μπλογκόσφαιρα;» Του είπε την τελευταία φορά που συναντήθηκαν.
«Μη φοβάσαι πρόεδρε, του απάντησε ο Μίλτος. Με ψευδώνυμο δεν μπαίνεις; Ξέρει κανείς ποιος είσαι; Κανείς δεν ξέρει ποιος είσαι. Συνέχισε να γράφεις και βλέπουμε. Και λίγα λόγια, μην καρφώνεσαι.»

Πράγματι ο Πρωθυπουργός με το ψευδώνυμο busyboy, συνομιλεί στα μπλογκς που τον ενδιαφέρουν.
Έχει βάλει στα αγαπημένα του τη skoulikantera.blogspot.com, ένα μπλογκ για τη σωτηρία των υπό εξαφάνιση ασπόνδυλων, το nerotsoulithra.wordpress,com, που ασχολείται με όλα τα σπορ του γλυκού και αλμυρού νερού και τελευταίως ανακάλυψε την tsoulitsa.blogspot.com, μια καλλιεργημένη κοπέλα που περνά τον ελεύθερο χρόνο της γράφοντας για όλα τα προβλήματα που απασχολούν μια σύγχρονη κοπέλα κατά την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, ("μοναξιά ή παρτούζα", "τα τοπ 10 των τατουάζ στους αστραγάλους", "ερωτικά βοηθήματα από τη φύση", "φασώθηκα με τον θείο μου. Πειράζει;" είναι μερικά από τα φλέγοντα ζητήματα που ασχολήθηκε το ιστολόγιο κατά την τελευταία βδομάδα).

Σήμερα το βραδάκι της έγραψε:

Βusyboy είπε...
@Τσουλίτσα,
Αγαπητή φίλη,
Καλή σου μέρα από την υπέροχη Σέριφο. Σήμερα έκανα 45 λεπτά κρόουλ και 3 μισι ώρες ποδήλατο και θα συνέχιζα αν δεν έπεφταν ξεροί οι αγύμναστοι φρουροί μου που με ακολουθούσαν με τα πόδια. Ήταν very exiting, είχα να νιώσω έτσι από το τελευταίο Συμβούλιο της Ευρωζώνης, αλλά μη σε κουράζω με τα δικά μου.
Η ανάρτηση που έχεις σήμερα: «Τρομερό! Έσπασε το προφυλακτικό. Να πανικοβληθώ;», είναι πολύ σημαντική και είπα να σου γράψω τη γνώμη μου. Το να σπάσει το προφυλακτικό σ’ έναν άντρα την ώρα του σεξ είναι very, very τρομακτικό πράγματι. Το είχε πάθει και ο μπαμπάς και έτσι έκανε 5 παιδιά, τον άκουσα που το έλεγε μια μέρα σ’ ένα φίλο, τον Κατσιφάρα νομίζω, γιατί πήρε τα’ αυτί μου  που τον αποκαλούσε «τυχερό», που δεν του’ τυχε ποτέ αυτή η «κατάρα», αλλά δεν ξέρω σε ποιο από τα 5 παιδιά του αναφερόταν.
Anyway, νομίζω κάπου διάβασα ότι για να αποφύγεις τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις, βοηθάει πολύ να κάνεις πλύσεις με αλατόνερο.
Μπορείς να το δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα σου συμβεί; Θα ήθελα να με πληροφορήσεις αν είναι αποτελεσματικό.

Επίσης, γίνεται αύριο να ασχοληθείς με το τσίμπημα της τσούχτρας κατά τη διάρκεια της κολύμβησης; Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου αν είναι ασφαλές να βάζω να μου κατουράει το τραυματισμένο σημείο ο αστυνομικός που με συνοδεύει, στην περίπτωση που ξεχάσω το amonioxil.

Υ.Γ. Αν γίνεται βάλε moderation στον Κουδουνίστρα, είναι ένα troll του Διαδικτύου, βαρέθηκα να μου κάνει ανήθικες προτάσεις!
Πολλά φιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου