Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Παππού, βρήκανε τον αλγόριθμο!


Η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση του αιώνα! Που κλείνει σχολειά και Δημόσιες Υπηρεσίες για οικονομία και την ίδια στιγμή δημιουργεί 41 καινούργιες (!) για να χώσει μέσα τους άεργους στρατιώτες του κομματικού στρατού, που τη μια καταργεί Υπουργία και την άλλη τα ξαναφτιάζει, που οι τουρίστες στην Ελλάδα θα τρώνε φτηνότερα τη μακαρονάδα από τους Έλληνες, που ροκανίζουν με 10 μασέλες ακόμα και από το χαρτί των σχολικών βιβλίων τη στιγμή που ο κόσμος παραμιλά απ’ την ανέχεια, που το μόνο το οποίο έχει σκαρφιστεί για να μειώσει το δημόσιο έλλειμα είναι περικοπές μισθών- συντάξεων, ξεχαρβάλωμα εργασιακών δικαιωμάτων και εκατοντάδες μορφές φορολογίας κάθε τρεις και λίγο....

Αυτή η παντελώς ανίκανη κυβέρνηση λοιπόν πραγματοποίησε την πρώτη της επιτυχία! Οι οικονομικοί της εγκέφαλοι (εγχώριοι και ξένοι), μετά από δεκάδες μήνες έρευνας ανακάλυψαν τον «αλγόριθμο» με βάση τον οποίο θα υπολογίζεται  το πραγματικό εισόδημα του ενός εκατομμυρίου ελεύθερων επαγγελματιών και επιτηδευματιών και ο φόρος που τους αναλογεί.
Επιτέλους, η πρώτη νίκη, το πρώτο βήμα για την πάταξη της φοροδιαφυγής πραγματοποιήθηκε. Τα ταμεία του κράτους αναμένετε να γεμίσουν.
Ο κόσμος παρακολουθεί έκθαμβος με το στόμα ανοιχτό την εξαγγελία αυτή του Υπουργού Οικονομικών, εξαγγελία που θα τον βγάλει απ’ τη δυστυχία και την κατάθλιψη.
Επιτέλους βρέθηκε πάτος στο βαρέλι!
Βρέθηκε ο αλγόριθμος!!!!!!!

Υ.Γ. Ερευνάται η πληροφορία ότι η εκπληκτική ανακάλυψη του αλγορίθμου οφείλεται στις εργαστηριακές έρευνες της ομάδας των 45 (!) νέων συμβούλων- υπαλλήλων που προσέλαβε τελευταίως ο Αντιπρόεδρος- ΥΠΟΙΚ κύριος Βενιζέλος, ο οποίος δε σκαμπάζει και πολύ από μαθηματικά καθότι απόφοιτος του Κλασσικού και συνταγματολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου