Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ατάκτως ειρημμένα


Ανακοινώθηκαν κι επισήμως τα προϊόντα που ακριβαίνουν από 1η Σεπτεμβρίου: σουβλάκια, τυρόπιτες, πορτοκαλάδες, καφέδες κρίνονται από την κυβέρνηση των τροϊκανών ως είδος πολυτελείας, αποκτάνε  23% ΦΠΑ.
Οι μεγαλόψυχοι κυβερνήτες, άφησαν το εμφιαλωμένο νερό απ’ έξω (προς το παρόν). Τους ευγνωμονούμε...

Επίσης αποφάσισαν ότι τα δημόσια σχολεία χρειάζονται για φέτος συνολικά 600 καινούργιους δάσκαλους- νηπιαγωγούς- καθηγητές για να κάνουν μάθημα στα παιδιά μας και να αντικαταστήσουν τους 11.000 εκπαιδευτικούς που παίρνουν σύνταξη. (Κατά μέσο όρο τα τελευταία χρόνια διορίζονταν γύρω στις 6.000- 7.000 νέοι εκπαιδευτικοί κατ’ έτος).
Το Υπουργείο Παιδείας μελετά πολύ σοβαρά την πρόταση κάτι νεοπροσλαμβανόμενων συμβούλων να εφαρμόσει από φέτος στα σχολεία την «αλληλοδιδακτική μέθοδο» διδασκαλίας που είχε εφαρμοστεί με πολύ επιτυχία στο νεοσύστατο ελληνικό κράτος επί Καποδίστρια...
Δηλαδή μ...κες ήταν οι δάσκαλοι προπολεμικά που είχαν 50 και 60 μαθητές στην τάξη τους;

Κι επειδή από Σεπτέμβριο προβλέπουν μεγιστοποίηση του κινδύνου που θα εισέλθει η χώρα από τον «αγανακτισμόν» και «μπλογκισμόν» και την επικράτησην του «όχλου του πεζοδρομίου», είπαν να πληθύνουν τους ραβδούχους. Ως εκ τούτου η ΕΛ.ΑΣ. προσλαμβάνει 1.200 νέους Ειδικούς Φρουρούς. Δάσκαλοι- Αστυνομικοί: Σημειώσατε 2.

Αν παραθερίζετε κάπου στο Αιγαίο, είστε ξαπλωμένοι ανέμελα στην αμμουδιά και λιάζεστε  και ξαφνικά αντικρίσετε στη θάλασσα βατραχανθρώπους σκάφη του λιμενικού, φρεγάτες και πολεμικά να καταφτάνουν κατά πάνω σας, μην τρομάξετε: δεν είναι άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού ούτε μπούκαραν οι Τούρκοι.
Ο Πρωθυπουργός επιστρέφει από την απογευματινή βόλτα του με το κανό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου