Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΣΥΣΤΗΜΑ: Το ΒΗΜΑ λέει τον Τσίπρα «χρυσαυγίτη»

Από: Τσαντίρι
Την αήθη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για τη δήλωσή του «Μπορεί οι Ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι Έλληνες, αλλά μάλλον κάποιοι Έλληνες δεν είναι και τόσο Έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν», ξεκίνησε πρώτος ο Μανώλης Καψής από το twitter. Διαβάστε εδώ: Ο Καψής κατηγορεί τον Τσίπρα για «εθνικισμό»!

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το φερέφωνο των εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ και λοιπών νεοφιλελεύθερων, το site parapolitiki.com:

Επειδή όμως είδαν, οι πανικόβλητοι νενέκοι του κατοχικού καθεστώτος, ότι η γραμμή τους δεν «περνούσε» στο διαδίκτυο, έβαλαν το… βαρύ πυροβολικό, το ΒΗΜΑ, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, να «βαρέσει» με άρθρο του Αντώνη Καρακούση που τιτλοφορείται Και πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης κ. Τσίπρα;. Ο αρθρογράφος γράφει:
Δεν θα σχολιάσουμε τον παιδαριώδη λίβελο του αρθρογράφου του ΒΗΜΑτος. Ας τον κρίνει ο λαός. Ένα μόνο θα πούμε: ο Αλέξης Τσίπρας τόλμησε να πει αυτό που λένε εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, σε δρόμους, πλατείες, παρέες και τον τιμά που είχε την παρρησία να εκφράσει δυνατά το λαό. Κατανοούμε τον τρόμο των κονδυλοφόρων του συστήματος και είμαστε βέβαιοι ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα δεχθεί και άλλες επιθέσεις από τους υπηρέτες της Ολιγαρχίας και της ξένης κατοχής!
Αν και δεν είναι δουλειά του δημοσιογράφου οι υποδείξεις, θα τολμήσουμε μία: προχώρα Αλέξη, τσάκισέ τους! Όλος ο ελληνικός λαός συμφωνεί με αυτό που είπες! Όλοι αντιλαμβανόμαστε το γράμμα και το πνεύμα της δήλωσής σου…
Στις μέρες μας να σε βαράει το ΒΗΜΑ είναι απόδειξη ότι έχεις δίκιο!
Στέφανος Μυτιληναίος

4 σχόλια:

  1. Πίσω απο τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης!
    Και τους πιανει μια μελαγχολία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε λές;;;;
    Έχε από κοντά τη μαμά, μην αλλάξει γνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νομίζω ότι τετοιος "έρωτας" δεν εχει να φοβηθεί τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Βήμα της χήνας...lol
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή