Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Σάλιο βρέθηκε!

κι εσείς θα πάρετε τόσα!

Για να τεκμηριώσει την αναγκαιότητα δανεισμού της χώρας από το ΔΝΤ και την επικείμενη περικοπή μισθών και συντάξεων, ο κύριος Λοβέρδος δήλωσε με δραματικό τόνο το Μάρτιο πως:

"Τα ταμεία είναι άδεια. Όταν λέμε είναι άδεια, είναι άδεια. Δεν υπάρχει σάλιο. Πώς να σας το πω αλλιώς;"

Σε μια ένδειξη μάλιστα καλής θέλησης και αξιοπιστίας της Κυβέρνησης, ανήγγειλε τη μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων καθώς και τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων της Βουλής κατά 29%. Τα κόμματα δηλαδή θα μοιράζονταν 37.000.000 ευρώ. Απόφ.23401/4.5.2010 (ΦΕΚ 634Β)


Όλα αυτά μέχρι προχτές. Γιατί ξαφνικά βρέθηκε σάλιο κι έτσι οι τρόφιμοι της Βουλής με απόφαση Σαχινίδη και Τζάκρη, θα μοιραστούν 48.800.000, δηλαδή 11 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από τα συμφωνημένα. Απόφ.38668/12.5.2010 (ΦΕΚ 1056).


Σημ. Μετά τη διέρρευση της είδησης στον Τύπο και στα μπλογκς, ακούγεται ότι ο κύριος Μ. Χρυσοχοίδης έδωσε εντολή να φρουρείται η Βουλή από τις Ειδικές Δυνάμεις, σε εικοσιτετράωρη βάση.

2 σχόλια:

  1. Κάθε μέρα που περνάει γίνεται προφανές ότι εδω δεν έχουμε να κάνουμε με την "οικονομική κρίση" τους αλλά και με μια βαθειά κρίση ηθικής... Γιατί αλήθεια λιγότερη ανηθικότητα θα βρείς πίσω απο τα κάγκελα μιας φυλακής απο ότι πίσω απο τα έδρανα της Βουλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Κωνσταντίνε καλησπέρα,
    οι λέξεις έχουν χάσει πια το νόημα τους. Κι εγώ όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να "ξορκίσω" το κακό κάνοντας σάτιρα.
    Όμως πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται τι σύστημα ηθικών αξιών και αρχών θα μεταβιβάσουν στα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    Δεν τους ενδιαφέρει μήπως τα παιδιά τους σήμερα ή αύριο, τους πουν ότι ντρέπονται για τους γονείς που τους έλαχαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή