Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Bloggers όλου του κόσμου, απαντήστε!


Στη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών-Αποκέντρωσης- κλπ: με θέμα: «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των Κυβερνητικών, Διοικητικών και Αυτοδιοικητικών Οργάνων στο Διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις». ο Παπανδρέου έκανε την εξής συγκλονιστική δήλωση:



«καλώ και τους bloggers, να βοηθήσουν και να συμβάλουν δημιουργικά, όπως βέβαια και τα συμβατικά Μέσα Ενημέρωσης…………………. αλλά και στη δημιουργία προτάσεων, που μπορεί να αποτελέσουν ακόμη και προτάσεις νόμου».


Ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στο συγκινητικό αυτό κάλεσμα ήταν ο Πιτσιρίκος, http://pitsirikos.net/:

Μια χαρά τα πας

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε από το βήμα της Βουλής τους bloggers να κάνουν προτάσεις που μπορεί να αποτελέσουν και προτάσεις νόμου. Ως μπλόγκερ, θέλω να κάνω κι εγώ την πρότασή μου στον Γιώργο Παπανδρέου: Γιώργο, μια χαρά τα πας. Μην ακούς τις μαλακίες που λέει ο ένας και ο άλλος. Συνέχισε έτσι.


Έχω κι εγώ ως Ανατολή, να του κάνω μια ταπεινή πρόταση:

GO HOME !

Κύριε Παπανδρέου, κάντε μου τη χάρη, θα με υποχρεώνατε: Ξεκουμπηστήτε από τη χώρα , όσο έχει απομείνει ακόμα κάτι όρθιο. Και πακετάρετε μαζί τη μαμά, τα παιδιά, σκυλιά γατιά και όλο σας το σόι.

Υ.Γ. Και μην κάνεις κανένα αστείο και αφήσεις κανένα Νικολάκη πίσω! Όλους είπαμε.

3 σχόλια:

  1. "Ελικοπτερα και μπρος, δε σε θελει ο λαος"

    Ειναι ενα συνθηματακι που ειδα σε καποια βιντεακια και μου αρεσει.

    Καλησπερα, καλως σε βρηκα.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Αντώνη,
    Καλησπέρα, σ' ευχαριστώ. Το σύνθημα ακούγεται στις κινητοποιήσεις των αδιορίστων- ωρομισθίων εκπαιδευτικών, μαζί με το: "είμαστε εδώ, θα είμαστε παντού, θα γίνουμε ο τρόμος του κάθε Υπουργού". Και πράγματι τα έχουν καταφέρει. Η Διαμάντω, δεν τολμά να ξεμυτίσει. Το πιο αγωνιζόμενο κομμάτι της ελλ. κοινωνίας σήμερα. Μπράβο στα παιδιά που είναι καθημερινά στους δρόμους. Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαμά να πληρώσει πρώτα το Ιπποκράτειο πρίν ξεκουμπιστει (απορώ μόνο σε μένα στείλανε ειδοποίηση και τσακίστηκα ο μ@@@ας να τρέξω;)
    Γειά σου Ανατολή
    Καλώς ήρθες στον κόσμο των μπλογκ(ς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή