Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Επιτέλους οι πρωτοποριακοί καλλιτέχνες, οι προοδευτικοί άνθρωποι της διανόησης στην Ελλάδα, πήραν θέση για… τους βιαστές.

Από τη: Σίβυλλα

Οι απόψεις του Τσόκλη για τους βιαστές…


Γράφει η Μαργαρίτα Ισιδώρου

Φασισταρά του κερατά, οι Γυναίκες δεν είναι ζώα σαν εσένα!....


Αν σ’ αυτόν τον κ. Αυνάν, είχαν βιάσει την κόρη του και δεν την είχε διορίσει βουλευτή και ταυτόχρονα να τα κονομάει από την ΕΡΤ.

Αν δεν είχε γίνει πάμπλουτος, γιατί ηλίθιοι υπουργοί (ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων) δεν αγόραζαν τα «έργα» του με χρήματα του ελληνικού λαού.

Αν είχε εργαστεί στη ζωή του, έστω μια μέρα…

Αν δεν πρόβαλε τις φασιστικές του αντιλήψεις από το κρατικό κανάλι (με χρήματα του λαού), θα μιλούσε ο ψυχανώμαλος και θα μας επισήμανε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός από την κοπέλα που προκαλεί. Τη βία τη ζητά η ίδια. Θέλει να τη βιάσουν. Γιατί να κλείνουν στη φυλακή τον βιαστή κι όχι την κοπέλα; Αφού η...
φύση τον σπρώχνει να "επιτεθεί". Δεν είναι ωραίο πράγμα η επίθεση;».

Ηλίθιε ψευτοκουλτουριάρη, η βία, ο βιασμός, ακόμη δεν τον έχετε εντάξει στον πολιτισμό των ανθρώπων.

Περίμενε λίγο υπάνθρωπο υποκείμενο, πριν εκφασίσεις, εσύ και οι όμοιοί σου τα πάντα!

Και... εκτός από τις γυναικείες οργανώσεις, θα υπάρξουν Ελληνίδες βουλευτές που θα ρωτήσουν τον κ. Γερουλάνο, αν συνάδουν τα χρήματα του ελληνικού λαού με αυτές τις φασιστικές ιδέες που προωθεί στο κρατικό κανάλι το αυγό του φιδιού;

Αναμένουμε…

Το βίντεο είναι από: newsbeastvideo


Υ.Γ. Την είδηση αλίευσα στο “i-σφεντόνα”, όπου και περισσότερα: δείτε τις απόψεις πατέρα Ελληνίδας βουλευτού για τους βιασμούς


3 σχόλια:

  1. Aνατολη εγω πιστευω οτι θα ειχε πολυ ενδιαφερον να βρισκοταν καποιος ψυχανωμαλοςνα βιασει οχι τη κορη του αλλα αυτον τον ιδιο.Ισως μετα ηταν περισσοτερο ευαισθητοποιημενος κ προσεκτικος στο απεχθεστερο των απεχθεστερων εγκλημα,που ειναι ο βιασμος.
    Παντως,κακως τον χαρακτηριζεις ακομα κ ψευτοκουλτουριαρη.
    Δεν εχει τη παραμικρη σχεση με τη κουλτουρα,ουτε καν ψευτικη σχεση.
    Ειναι απλα ενας αγραμματος,ακαλλιεργητος κ απαιδευτος κακομοιρης.
    Εγω τον λυπαμαι.Φαντασου ποσο δυστυχισμενος πρεπει να ειναι καποιος για να φτασει σε σημειο να μιλαει ετσι.
    Να ξερεις οτι ολοι οι μισογυνηδες ειναι δυστυχισμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @celin,
    καλησπέρα. Εσύ τον χαρακτηρίζεις αγράμματο και ακαλλιέργητο , για την πλειοψηφία των ξιπασμένων Ελλήνων είναι ένας σπουδαίος, πρωτοποριακός καλλιτέχνης.
    Πάντως μη βάζεις ιδέες σε διάφορους. Το πιθανότερο είναι ότι αν "σπρωχνόταν" κάποιος από "ερωτική διάθεση" να του κάνει έρωτα, μπορεί και να του άρεσε...
    Πολύ πιθανόν να κρίνει εξ ιδίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aνατολη,οταν καποιος εκφραζει τετοιες αποψεις,αγραμματος,απαιδευτος κ τελευταιος ειναι.Δεν εχει σημασια αν εχει διαβασει εκατονταδες βιβλια,δεν εχει σημασια αν εχει γραψει ο ιδιος βιβλια,δεν εχει σημασια αν ειναι καλος ζωγραφος η γλυπτης,αν ετρεχει στο Μεγαρο να φιλησει τον κ@λο των διαπλεκομενων,αν βγαινει με σοβαροφανες κ περισπουδαστο υφος να μιλησει για το κοινωνικοπολιτικο γιγνεσθαι.

    Αγραμματος παραμενει κ απαιδευτος,η παιδεια ειναι στη ψυχη,οχι στα βιβλια που εχεις διαβασει.Κ οι ναζι αλλωστε ακουγαν κλασσικη μουσικη πριν ψησουν τους Εβραιους.
    Το οτι ακουγαν κλασικη μουσικη αναιρει οτι ηταν βαρβαρα ζωα?
    Η παιδεια κ η μορφωση σε κανουν ευγενικο κ καλοσυνατο.
    Οι μισογυνηδες κ οι ξεφτιλες δε καταλαβαινουν τι σημαινει παιδεια κ καλλιεργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή