Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η καλύτερη στιγμή του Αλέξη Τσίπρα: «Καλώς ήρθατε κε Πρωθυπουργέ στη χώρα των διεφθαρμένων»

Από: Κουρδιστό Πορτοκάλι
O Αλέξης Τσίπρας  παίρνοντας σήμερα τον λόγο στην Βουλή με αφορμή ερώτηση για την επένδυση στον Αστακό καλωσόρισε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας: ” Είχαμε καιρό να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο κοινοβούλιο της διαφθοράς –κατά δήλωσή σας“.

Ύστερα απο μια έντονη αντιδικία του Προέδρου της Βουλής με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός  Γιώργος Παπανδρέου πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων δήλωσε πως «θέλουμε φως και διαφάνεια παντού» και ότι «δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο τόσο διαφανής όσο η Ελλάδα, όταν όλες οι υπογραφές των δημοσίων υπαλλήλων που διαχειρίζονται επίμαχα θέματα, οικονομικής φύσης, προβάλλονται στο ….διαδίκτυο».

Ο Αλέξης Τσίπρας γελοιοποίησε την κυβέρνηση που καταπίνει τα καθάρματα της Siemens και κυνηγάει τους εργαζόμενους. Που στήνει Εξεταστικές και βγάζει αθώα όλα τα καθάρματα.
Αει σιχτίρ παλιολαμόγια...

Σημ. Ανατολής: Προσέξτε που αυτοί οι ανυπόληπτοι τύποι θίχτηκαν και τους έπιασε ιερή αγανάκτηση για τον χαρακτηρισμό του Τσίπρα: «κοινοβούλιο της διαφθοράς». Για τη «διεφθαρμένη χώρα», πάλι κάνανε το κοροΐδο. Ποιος χέστηκε για τη χώρα, για το σπιτάκι μας,  μας νοιάζει. Τη χώρα, άστην να κουρεύεται. Scripta manet, ρε! Τα γραφτά μένουν. "Now the Greek prime minister is saying, ‘I am governing a country of corruption’"
Βρε, ουστ!

Το βίντεο είναι από: drumx13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου