Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Πήξαμε στις επισκέψεις!


Ο Απρίλης φαίνεται να’ ναι  μήνας για βίζιτες. Κάθε καρυδιάς καρύδι, μας επισκέπτεται τελευταίως. Μετά τον ευυπόληπτο κύριο Τζωρτζ Σόρος τώρα μας κουβαλήθηκε και η εκλεκτή μαριονέτα της Λέσχης Μπίλντμπεργκ, ο άνθρωπος που η ίδια του η αδερφή είχε κάνει αφίσα ως κλόουν κατά την προεκλογική περίοδο του Βελγίου, ο κύριος Herman Van Rompuy.

Η νυφίτσα αυτή λοιπόν, συνέστησε στους συντρόφους της κυβέρνησης να συνεχίσουν με έμφαση την εφαρμογή των «συμπεφωνημένων», ανεξαρτήτως κοινωνικών αντιδράσεων, τους ενθάρρυνε ότι μπορούν να πετύχουν το στόχο(;), (ποιο στόχο, να πάμε όλοι στο διάολο και μάλιστα πριν την 21 Δεκεμβριου του 2012).
Παράλληλα επέδειξε «κατανόηση» για τις θυσίες του ελληνικού λαού, (μας συμπαρίσταται ψυχικά) και τέλος στράφηκε στον οικοδεσπότη όπως ορίζει το σαβουάρ βιβρ και του είπε μια καλή κουβέντα: συγχάρηκε και ενθάρρυνε τον Γ. Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας τη στάση του «θαρραλέα». Τον ενέταξε ουσιαστικά στους «πρωθυπουργούς που δείχνουν θάρρος μολονότι γνωρίζουν ότι μπορεί να χάσουν τις εκλογές». (τραγικό ενδεχόμενο για τον ελληνισμό μια τέτοια απώλεια καθώς και για τον ίδιο προσωπικά ο οποίος θα μείνει άνεργος και θα είναι υποχρεωμένος να ασχολείται μόνο με τη γυμναστική...)

Σημ. Η φωτο απεικονίζει αφίσα του Εργατικού Κόμματος Βελγίου (PVDA+, το μεγαλύτερο κομμουνιστικό κόμμα της χώρας - μαοϊκών τάσεων), όπου ο Βαν Ρομπέι εμφανίζεται ως κλόουν. Στον σχεδιασμό της αφίσας βοήθησε η αδελφή του Βαν Ρομπέι Κριστίνε (Τίνε), νοσοκόμα, συνδικαλίστρια και μέλος του κόμματος. Λέγεται ότι τα δύο αδέλφια διέκοψαν κάθε επαφή μετά την κυκλοφορία της αφίσας. Ωστόσο, η Τίνε δηλώνει, στο ιστολόγιό της, ότι είναι ευτυχισμένη που ο αδελφός της έγινε πρόεδρος της Ένωσης, αλλά θα ήθελε να του θυμίσει ότι "το 2% των πλουσιότερων (Ευρωπαίων) πληρώνουν ως φόρο το 2% του πλούτου τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου