Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Πρώτα σκοτώνουν μωρά και μετά απελαύνουν τον πρεσβευτή της Λιβύης οι Βρετανοί!


Οι αλαζονικοί Βρετανοί, αφού επί σαράντα ημέρες έχουν κατακάψει την Λιβύη με τους βομβαρδισμούς τους (και είναι ύποπτοι για τον χθεσινό βομβαρδισμό που βρήκαν τον θάνατο μωρά παιδιά) με θράσος χιλίων πιθήκων ... απελαύνουν το πρεσβευτή της Λιβύης, επειδή η (άδεια) πρεσβεία τους στην Τρίπολη δέχθηκε επίθεση από πολίτες που διαμαρτύρονταν για το χθεσινό μακελειό! Ο Βρετανός ΥΠΕΞ William Hague ανακοίνωσε την απόφαση για την απέλασή του, ως "αντίποινα στη κλιμάκωση της βίας εναντίον της βρετανικής διπλωματικής αποστολής στη Τρίπολη".

Το κτίριο όπου στεγάζεται η βρετανική αποτολή, αλλά και η πρεσβεία της Ιταλίας στη Τρίπολη καταστράφηκαν από αγανακτισμένους πολίτες και είναι απορίας άξιο πως μέχρι σήμερα δεν είχαν κάψει τις πρεσβείες αυτών που τους βομβαρδίζουν.
Το φοβερό είναι ότι οι Εγγλέζοι επικαλούνται και την Σύμβασης της Βιέννης, σύμφωνα με την οποία το λιβυκό καθεστώς είναι υποχρεωμένο να προστατεύσει τις ξένες διπλωματικές αποστολές!

Το διεθνές προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών που αποφάσισαν τον βομβαρδισμό της Λιβύης, ετοιμάζεται επίσης να αναχωρήσει από την Τρίπολη, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη λιβυκή πρωτεύουσα, ανακοινώθηκε από την εκπρόσωπο του Οργανισμού σήμερα.
«Το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών ετοιμάζεται για αναχώρηση» ανέφερε η Στέφανι Μπάνκερ, εκπρόσωπος του Γραφείου του Ο.Η.Ε. για τον Συντονισμό Ανθρωπιστικών Υποθέσεων.

Πυκνός καπνός υψώνεται από την πρεσβεία της Ιταλίας στην πρωτεύουσα της Λιβύης, όπως ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας από την Τρίπολη."Βρίσκομαι στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Βλέπω τον καπνό να βγαίνει από την πρεσβεία. Το κτίριο καιγόταν. Δεν υπάρχει κανείς εκεί, παρά μόνο ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας για να σταματήσει όσους έρχονται", είπε ο μάρτυρας μιλώντας τηλεφωνικά στο πρακτορείο Ρόιτερς.

   

Το περίεργο είναι πως δεν τους είχαν κάψει τόσες εβδομάδες που οι δυτικοί βομβαρδίζουν την χώρα τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου