Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Δωσ’ μου το σαξόφωνό σου να το φυσήξω!

Μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Ντομινίκ Στρος Καν, ανέθεσε σε διάσημη εταιρεία ιδιωτικών ερευνών (private investigation), να κάνει φύλλο και φτερό το παρελθόν της καμαριέρας απ’ τη Γουινέα προκειμένου να την καταστήσει αναξιόπιστη στο δικαστήριο. Κι έτσι οι ένορκοι να αθωώσουν το σαβουροπηδήκουλα.
Τα σαΐνια – ιδιωτικοί ντέντεκτιβς του Γραφείου μετά από εξονυχιστική έρευνα σε 2 ηπείρους, έχουν ανακαλύψει μέχρι στιγμής ότι η κατήγορος:
α) Όταν ήταν 7 χρονών είχε δέσει ένα ντενεκέ στην ουρά του γάτη της γειτόνισσας της στο χωριό Μασάι Ταραμά, όπου μέχρι τότε κατοικούσε.
β) Σε ηλικία 15 χρονών συνελλήφθη απ’ τους συγχωριανούς της να κολυμπά ξεβράκωτη στο μοναδικό ποτάμι της περιοχής.
γ) Ένα βράδυ όταν η Ophelia Famotidina μετοίκησε στη Ν.Υ. εθεάθη να φεύγει από ένα κωλόμπαρο αγκαλιά με ένα μαντράχαλο που μόλις είχε γνωρίσει και δεν ήξερε ούτε το όνομά του, ο μοναδικός που της έκανε καμάκι ολόκληρο το βράδυ.
δ) Η συγκεκριμένη κυρία επίσης, το 2009 σύμφωνα με καταγγελίες, συνελλήφθη από τη Security να καπνίζει σ’ ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια της εργασίας της (!), έχοντας κρεμαστεί η μισή έξω από το παράθυρο του 15ου ορόφου του ουρανοξύστη όπου εργαζόταν.
ε) Ένας τακτικός πελάτης του ξενοδοχείου που εργαζόταν πριν από το Sofitel, παραπονέθηκε στη ρεσεψιονίστ (και αυτό είναι καταγεγραμμένο στο βιβλίο συμβάντων του ξενοδοχείου), ότι έχασε τη πιτζάμα του κατά τη διάρκεια της βάρδιας της (την οποία πιτζάμα κατά πάσα πιθανότητα βούτηξε η καμαριέρα).
και το κυριότερο:
στ) Για ένα διάστημα 8 μηνών η περιβόητη καμαριέρα όταν χώρισε από το γκόμενο που είχε, ένα νταλικέρη απ’ τη Λουιζιάνα, (την πιο μακροχρόνια σχέση της, πάτησε τους 6 μήνες), έπεσε σε βαριά κατάθλιψη (το διαβεβαίωσε ο ψυχίατρος που την παρακολουθούσε) και έπαιρνε Prozac για να συνέλθει.

Η καμαριέρα από όλα τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύεται σαδίστρια, κλέφτρα, εξώλης και προόλης, εξαρτημένη από ουσίες, με ροπή στην παραβατικότητα και παρανομία από εφηβική ηλικία και αθεράπευτα ψυχοπαθής, δηλαδή μια σαβούρα και μισή.

Η υπεράσπιση τρίβει τα χέρια της!
Μετά όλα τούτα η υπεράσπιση θα ισχυριστεί πως η καμαριέρα η ίδια κυνήγησε το δύστυχο Ντομινίκ να τον κουτουπώσει, γιατί ήταν μαστουρωμένη και τον πέρασε για τον τελευταίο της γκόμενο (ένα σαξοφωνίστα απ’ τη Νέα Ορλεάνη).

Η δίκη θα είναι παιχνιδάκι για τον Ντομινίκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου