Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Καλό μήνα!


Πρέπει να έχουμε γίνει ο περίγελος της οικουμένης.
Δεν έχω άλλο χαρακτηρισμό για τη ράτσα μας.
Στην Ιρλανδία που η Τρόικα επέβαλε στους ιδιοκτήτες σπιτιών φόρο ακινήτου 100(!) ευρώ, οι Ιρλανδοί ξεσηκώθηκαν, πραγματοποίησαν οργισμένες διαδηλώσεις για το συγκεκριμένο χαράτσι και τελικά οι μισοί δεν πήγαν να το πληρώσουν.
Εμείς εδώ πάλι που τέτοιο ποσό για χαράτσι δεν καταβλήθηκε ούτε σε τσαντίρι που μένει γύφτος, αλλά μας ήρθανε κάτι ποσά ίσαμε ένα μηνιάτικο (και βάλε), στηθήκαμε στις ουρές υπομονετικά σαν τα πρόβατα και τα ακουμπήσαμε. Κλαψουρίσαμε, αλλά περιμέναμε υπομονετικά 2 και 3 ώρες στη ΔΕΗ για να τα πληρώσουμε. Φοβισμένα ανθρωπάκια, ραγιάδες, ξεφτίλες.
Καλά μας κάνουνε.

Στην  πολιτική σκηνή της χώρας άρχισαν οι σκυλοκαυγάδες ενόψει κάποιων θολών εκλογών που θα γίνουν όταν περάσουν οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής.
Ο Σαμαράς επιτίθεται στο συνεταιράκι του το ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος στο Σαμαρά, αλλά πλακώνονται και αναμεταξύ τους εντός των κομμάτων. Ο Γιωργάκης ανταλλάσσει κάτι γαλλικά με τη Βασούλα που ποτέ δεν του συγχώρεσε πως δεν την ήθελε για μητριά, αλλά κι αυτός που έφαγε στη μάπα τη Μμή κατόπιν, μάλλον το έχει σκυλομετανιώσει. Γεγονός πάντως είναι ότι δεν ξεχνάνε τους παλιούς τους λογαριασμούς.

Ο Καρατζαφέρης ο κωλοτούμπας, κατηγορεί τους δυο πρώην συνεταίρους του στη δοτή Κυβέρνηση ότι "δεν αντέχουν τον πατριωτικό(!) του λόγο και την αντίστασή που κάνει στα σχέδιά τους για το ξεπούλημα της Ελλάδας" και δεν πρόκειται να υποστηρίξει κανέναν τους από εδώ και πέρα ακόμα κι αν του εμφανιστεί το ίδιο το Άγιο Πνεύμα αυτοπροσώπως στον ύπνο του και τον παρακαλέσει. 
Ο τύπος βλέποντας στις δημοσκοπήσεις το κόμμα του να πιάνει νούμερα θερμοκρασίας Νευροκοπίου, είπε να αρχίσει τον ανένδοτο αντιμνημονιακό αγώνα και τις φιλανθρωπίες.
Μετά τα συσίτια που μοίρασε στους άπορους των Αθηνών με τη συμβία του, τις επόμενες μέρες σκέφτεται να κάνει πιο προχωρημένα τηλεοπτικά πράγματα: να εξορμίσει στις λαϊκές βοηθώντας τους μανάβηδες να πουλήσουν τις αγκινάρες και τα μαρούλια και να οργώσει τις παραλίες όταν καλοκαιριάσει πασαλείβοντας τις φάλαινες που κάνουν ηλιοθεραπεία, με αντηλιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου