Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Με μια σφαίρα

Ας σταματήσουμε πια να οργιζόμαστε για τα παιδιά μας και το μέλλον των παιδιών μας που βρίσκεται υποθηκευμένο. Σκεφτείτε και τους γονείς μας ή τους παππούδες μας. Τους γέροντες. Αυτούς που μόνο παρόν έχουν.
Που έχουν δικαίωμα να ζήσουν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους γαληνεμένα, εν ειρήνη.
Αυτούς που πάλεψαν για την οικογένειά τους, που δούλεψαν, που μάτωσαν γι' αυτόν τον τόπο.
Τους το χρωστάμε, γαμώτο!
Πού ξανακούστηκε να βγαίνουν να διαδηλώνουν τα άσπρα μαλλιά, για λογαριασμό μας και να τρώνε τα χημικά και τα εντομοκτόνα;

Κάτω τα χέρια από τους γέρους μας, αλήτες!
Που σας έγιναν βάρος, επειδή ζουν περισσότερο, "αυξήθηκε το προσδόκημο ζωής" λέτε. 
Είναι σκέτη φύρα για τις δημόσιες δαπάνες σας.
Εμείς θα τους προστατέψουμε!
Δωσίλογοι κυβερνήτες κι εσείς που ακόμα τους στηρίζετε.
Το αίμα του να πέσει πανω σας. 
Και στα παιδιά των παιδιών σας. 

Αυτήν την εικόνα άφησε στο γράμμα του, στην τελευταία του παράγραφο, για όσους δε γνωρίζουν Ιστορία:
Mussolini e Petacci. Piazzale Loreto, 1945.

9 σχόλια:

  1. πρεπει να βασανιστουν επι δυο χρονια πριν κρεμαστουν για να μη λειτουργσει ο θανατος για αυτους ως λυτρωση.Βγηκανε οι εγκληματιες και κανανε δηλωσεις.Αυτη η δημοσια εκτελεση( προκειται για εκτελεση και οχι αυτοκτονια) θα γινει συμβουλος αγωνα του ξαθλιωμενου λαου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @alatzaz,
      Αυτό θα έπρεπε να είναι το τέλος κάθε τυράννου.
      Τον έπιασαν οι ίδιοι οι Ιταλοί με τη φιλενάδα του ενώ προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα. Αφού τους εκτέλεσαν, τους κρέμασαν ανάποδα.
      Το "σωτήρα" και μέγα "αυτοκράτορα" της χώρας.
      Τα ζάμπλουτα τομάρια δεν καταλαβαίνουν Χριστό.
      Με εντυπωσιάζει το γεγονός πως δεν τον χαρακτήρισαν ιδιόρυθμο, ψυχοπαθή, σαλταρισμένο και οτιδήποτε άλλο συκοφαντικό, για να ακυρώσουν την πράξη του...

      Διαγραφή
  2. Και ομως ανατολη ,το κανανε και αυτο ,μαλλον δεν διαβασες ακομα τις δηλωσεις του μπεγλιτη που ειπε το πρωι σε μια εκπομπη οτι δεν ξερει αν ειχε χρεη η δεν ειχε , η αν του φταιγανε τα παιδια του, και οτι δεν φται η κατασταση της χωρας για την πραξη του .Αυτα τα τερατα δεν εχουν προηγουμενο στην συγχρονη παγκοσμια ιστορια .Τα ζωα ακομα σκοτωνουν με το κινητρο της επιβιωσης,,,,, αυτοι γιατι το κανουν? με τι κινητρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ψυχοπαθείς φίλε μου... έχουν απομακρυνθεί απο κάθε έννοια ανθρώπινης υπόστασης!

      Διαγραφή
    2. Σε κάθε διερεύνηση φόνου λένε οι ειδικοί, βρες το κίνητρο. Και δύο από τα πιο γνωστά, παλιά και ισχυρά κίνητρα είναι το χρήμα και η διατήρηση της εξουσίας.

      Τον άκουσα το Μπεγλίτη. Ελπίζω αν έχει παιδιά ο άνθρωπος να του κάνουν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και περιύβρυση νεκρού.

      Όχι Κωνσταντή, κάνεις ένα τρομερό λάθος: Δεν είναι ψυχοπαθείς!!!! Αυτό είναι ελαφρυντικό για το Δικαστήριο, θα τη σκαπουλάρουν λόγω του ακαταλόγιστου!
      Μια χαρά είναι στα μυαλά τους. Έχουν πλήρη συνείδηση των πράξεων τους, τα πουλημένα τομάρια, τα παχύδερμα. Απλώς είναι αδίστακτοι και αήθεις.

      Διαγραφή
  3. Φιλε μου οντως ειναι ψυχοπαθεις με την διαφορα οτι η η ασθενεια τους εχει πλεον επικινδυνα αποτελεσματα πανω μας και φοβαμαι αν συνεχιστει θα μας δολοφονησουν ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ανάλγητοι τολμούν να πουν ότι ο άνθρωπος που τίναξε τα μυαλά του στον αέρα από απελπισία, είχε δικά του χρέη που πιθανόν δημιουργήθηκαν όχι από τη δική τους αλητεία και ληστεία αλλά ο Μπεγλίτης ο φασίστας τόλμησε να υπαινιχθεί ότι ...μπορεί να τάφαγαν και τα παιδιά του!!!!!!!!!!!!!!!
    Έλεοςςς πώς τους ακούμεεεεε;;;;;!!!!!!!!!!
    Είναι και ιερόσυλοι εκτός όλων των άλλων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μαριάννα,
      Όποιος προσβάλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση [άρθ. 363] τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή όχι;
      (Το ερώτημα δεν είναι δικό μου, είναι της Σίβυλλας)

      Διαγραφή
  5. Η κορη του αυτοχειρα (εκτελεσθεντος απο τις δυναμεις κατοχης) δηλωσε σημερα οτι η πραξη του πατερα της ειναι συνειδητη πολιτικη πραξη. Αραγε καμια συνειδητη πολιτικη πραξη δεν θα κανει κανεναν απο αυτους τους προδοτες να αυτοκτονησει για τις εγκληματικες πραξεις του; Η τελευταια μας ευκαιρια ειναι οι εκλογες για να τους κρεμασουμε. Αν δεν το πραξει ο λαος ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή