Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Οικοδομή

Tα δυο «μεγάλα» κόμματα βλέποντας την κρισιμότητα της καταστάσης, 
αποφάσισαν να συνεργαστούν προκειμένου να βγούμε από την κρίση 
και να οικοδομηθεί η καινούργια Ευρωπαϊκή Eλλάδα.

Tο ΠAΣOK θα βάλει τη λάσπη και η N.Δ. τα τούβλα!
Χάρρυ Κλυνν

5 σχόλια:

  1. Λασπη, τουβλα και ολυμπιακα ,,,μεταλ...εργα...ο πυρρος Δημας επικεφαλης στο επικρατειας του πασοκ.Πως αυτογελιοποιουνται ετσι και οι μεν και οι δε .Εχεις δικαιο ανατολη που εγραψες οτι πρεπει να φυγουμε και εμεις απο αυτο τον αθλιο κοσμο , δεν χωραμε πουθενα πλεον ,δεν βρισκω λογια να εκφρασω τα αισθηματα ,δεν αντεχουμε αλλο ψευτια, υποκρισια, η απελπεσια ειναι ορατη στα προσωπα των ανθρωπων που διαθετουν εστω καιελαχιστο μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E! φίλε, μη σε παίρνει από κάτω κι εσένα!
      Δεν ξέρεις πώς περιμένω με ανυπομονησία τα λόγια σου να με εμψυχώσουν κάθε μέρα...
      Μη με παίρνεις και πολυ στα σοβαρά. Με διακρίνει κυκλοθυμία ως άνθρωπο... Ειδικά τούτες τις μέρες που αισθάνομαι προδομένη από φίλους και συναγωνιστές και βλέπω το μέλλον να ξεδιπλώνεται δύσκολο και εν πολλοίς προδιαγεγραμμένο.
      Όμως δε θα τους κάνουμε τη χάρη! Είμαστε εδώ και παλεύουμε και θα δώσουμε τη μάχη και θα μετρηθούμε!
      Ύστερα θα τους πούμε: "Άντε και γ@μηθείτε" και θα τραβήξουμε το δρόμο μας, για να σώσουμε το τομάρι μας. Δε θα τους το χαρίσουμε! Να πάνε στο διάολο αυτοί, όχι εμείς!
      Μην τους κάνουμε τη χάρη ρε, να μας δούνε να σερνόμαστε απελπισμένοι, μοιραίοι, παραιτημένοι, έρμαια των ορέξεών τους!
      Στα τσακίδια και κακό ψόφο να 'χουν! Αυτοί και όσοι τους ακολουθούν ακόμα κι όσοι παίζουν το παιχνίδι τους!
      Μη σταματάς να πιστεύεις πως υπάρχει ακόμα μια ακοίμητη σπίθα, που καίει μέσα στα σωθικά της Ελλάδας...

      Διαγραφή
  2. Το Καρτέλ θα τα δώσει όλα σ'αυτές τις εκλογές, ήδη έχουν κατατρομοκρατήσει την τρίτη ηλικία - και λόγω μη πρόσβασης στο διαδίκτυο - με τις συντάξεις τους, με αποτέλεσμα εκτός από τα λαμόγια που θα τους ψηφίσουν σίγουρα να έχουν μαζί τους και τους γέρους.Γι αυτό ας προσπαθήσουμε να πείσουμε τους ηλικιωμένους του συγγενικού μας κύκλου να μην ψηφίσουν το δικομματισμό.Προλαβαίνουμε.
    Ή εμείς ή αυτοί!!!
    Υγ.:Μπορεί ο Τσίπρας να μας πήρε το σύνθημά μας αλλά δεν πειράζει, χαλάλι του.
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ηλικιωμενοι φοβουνται τα συνδρομα της κατοχης χωρις να γνωριζουν οτι αν συνεχιζουν να μας κυβερνανε αυτοι οι συμμοριτες η κατοχη θα φανταζει παραδεισος μπροστα σε αυτα που θα περναει ο λαος .Στην κατοχη οι πατεραδες και οι παπουδες μας δεν χρωστουσαν δανεια στις τραπεζες και δεν ειχαν τα χαρατσια του βενιζελου .Μια ματια στην γειτονικη μας βουλγαρια που θελουν να μας φθασουν εκει( αν δεν εχουμε φθασει στο περιπου )τα λεγει ολα .Μας εκβιαζουν καθημερινα για να ψηφισει ο κοσμος ΝΔκαιΠΑΣΟΚ ακομα και προ λιγο μιλησε ο αρωστος αξουσιομανης βενιζελος λεγοντας αν μπορει ο Τσιπρας να ξασφαλισει τους μισθους και συνταξεις του ιουνιου ? οταν ολοι γνωριζουν οτι τα εσοδα του κρατους ειναι 90 δισ και οι μισθοι ,συνταξεις εινα 40 δισ ετησιως. τα πετανε καθε ωρα με την ελπιδα οτι καθε φορα καποιοι θα τσιμπισουν. Μπηκανε στον κολπο τωρα και οι τραπεζες ξενες και ελληνικες εκβιαζοντας τον ελληνικο λαο .Μη εκπλαγειτε αν ακουστε στο τελος για χρηση στρατιωτικης βιας αν δεν συμορφωθει ο λαος με τις επιταγες τους.Απο την φυση μου ειμαι απαισιοδοξο ατομο και διαβαζω στα γκαλοπ οτι τα κομματα του μνημονιου συγκεντρωνουν 40% γινομαι ακομα περισσοτερο απαισιοδοξος .Ποιοι ειναι ολοι αυτοι/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο βιασυνη δεν βγηκε alatzaz

    ΑπάντησηΔιαγραφή